Battle of Slots

Videoslots Personvernserklæring

Videoslots verdsetter integriteten og personvernet ditt og er forpliktet til å administrere alle dine personlige data på en transparent, rettferdig og lovlig måte. Denne personvernserklæringen (i samsvar med vilkårene og retningslinjene for informasjonskapsler) angir grunnlaget for at Videoslots samler inn, lagrer og bruker dine personlige opplysninger når du besøker nettstedet vårt, samt hva dine rettigheter er og hvordan loven beskytter disse rettighetene ("Personvernregler").  

Personvernreglene har en lagdelt tilnærming, noe som betyr at du kan klikke igjennom de spesifikke områdene som er angitt nedenfor for lett tilgang:

1. Om oss

2. Personopplysninger

3. Deling av Informasjon

4. Overføringer av personopplysninger

5. Automatisert Beslutningstaking

6. Datasikkerhetstiltak

7. Data Oppbevaring

8. Dine Rettigheter




1. OM OSS

(a) Hensikt med Personvernserklæring 

Denne personvernserklæringen tar sikte på å gi deg en grundig forståelse av hvordan vi behandler dine personopplysninger som er samlet opp gjennom din bruk av denne nettsiden og som inneholder data som du gir oss ved registrering og gjennom bruk av vårt online-casino.

Denne nettsiden er kun beregnet for personer over 18 år og vi samler ikke bevisst inn data om personer under denne alderen. Hvis det blir tydelig for oss at vi har samlet personopplysninger knyttet til personer under 18 år vil vi, på grunn av årsaker til misbruk av nettstedet, gjør vårt ytterste for å sikre at slike data håndteres i samsvar med gjeldende lov.

Med mindre annet er definert i denne personvernserklæringen, skal de kapitaliserte vilkårene som er angitt her, ha samme betydning som angitt i vilkårene og betingelsene.

Denne personvernserklæringen må leses sammen med andre personvernerklæringer vi kan gi deg fra tid til annen. Denne personvernerklæringen er tillegg til andre slike merknader og er ikke ment å overstyre dem.

Vi lover å beskytte dine personopplysninger og alltid respektere personvernet ditt i samsvar med beste forretningspraksis og gjeldende lover. Du er ansvarlig for å gi oss personlige opplysninger som er korrekte og informere oss om eventuelle endringer som forekommer i dine personopplysninger skriftlig slik at vi kan ta tiltak for å holde opplysningene våre korrekt og oppdaterte.

(b) Behandlingsansvarlig

Videoslots Limited of Europa Business Center, Level 3-701, Dun Karm Street, Birkirkara, BKR 9034, Malta er behandlingsansvarlig og er derfor ansvarlig for dine personopplysninger ("Firma" eller "vi", "oss" i denne personvernserklæringen).

Siden vi tar ditt privatliv seriøst, har vi utnevnt en databeskyttelsesansvarlig ("DPO") som har ansvaret for å sørge for at selskapet er i samsvar med sine juridiske forpliktelser i forbindelse med behandling av dine personopplysninger. Denne personen er ditt kontaktpunkt for eventuelle spørsmål knyttet til denne Personvernserklæringen.

Fullt navn på juridisk enhet

Videoslots Limited (C49090)

Postadresse

Europa Business Centre, Level 3-701, Dun Karm Street, Birkirkara, BKR 9034, Malta

E-postadresse

dpo@videoslots.com

Du har også rett til å sende inn en klage til Informasjons- og databeskyttelseskommisjonen ("IDPC") når som helst ettersom dette er den viktigste tilsynsmyndigheten for databeskyttelsesforhold på Malta. Vi vil imidlertid virkelig sette pris på muligheten til å se på problemene dine før du kontakter IDPC, så vennligst ta kontakt med oss i første omgang.

2. PERSONOPPLYSNINGER

(a) Hva er personopplysninger?

The General Data Protection Regulation (“GDPR”) definerer personopplysninger som:

“Opplysninger om en identifisert eller identifiserbar fysisk person (" registrert "); En identifiserbar fysisk person er en som kan identifiseres direkte eller indirekte, særlig ved henvisning til en identifikator som et navn, et identifikasjonsnummer, lokaliseringsdata, en online identifikator eller en eller flere faktorer som er spesifikke for fysiske, fysiologiske, genetisk, mental, økonomisk, kulturell eller sosial identitet av den fysiske personen”

Du, som selskapets kunde, er "registrert" i forhold til denne personvernserklæringen. Kort sagt betyr dette at personopplysninger knyttet til deg som registrer er beskyttet i henhold til lov om databeskyttelse. Det inkluderer imidlertid ikke data der identifikatorene knyttet til den registrerte har blitt fjernet (noe som betyr anonym data).

(b) De viktige tingene - hva, hvordan og hvorfor?

Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre ulike typer personopplysninger. I denne delen forklarer vi følgende: 

(i) hva slags data vi samler inn;

(ii) hvordan vi samler slik data- får vi informasjonen direkte fra deg? Får vi det fra andre kilder ?; 

(iii) for hvilke formål vi samler inn data - hvordan og hvorfor bruker vi denne dataen?; og 

(iv) Hva vårt juridiske grunnlag for behandling av slike data er - de mulige rettsgrunnlagene vi kan stole på er:

a. Juridiske forpliktelser - er vi pålagt ved lov eller forskrifter å behandle disse dataene? Trenger vi å behandle disse dataene for å tilfredsstille en lovlig forpliktelse?

b. Lovlig interesse – Når vi stoler på denne juridiske grunnen, betyr det at vi behandler dine data for å lede og administrere vår virksomhet slik at vi kan gi deg den beste servicen og erfaringen mulig. Før vi stoler på dette, sørger vi for at vi vurderer all potensiell innvirkning slik behandling kan ha på deg og dine rettigheter. Derfor stoler vi ikke på denne grunnen når dine rettigheter og interesser som registrer overstiger våre interesser for å behandle slike data.

c. Kontraktens ytelse – behandling av personopplysninger er nødvendig for gjennomføring av kontraktsforpliktelser vi inngår med deg, og som du er part i (dvs. vilkår og betingelser)

d. Samtykke - Når samtykke brukes som et juridisk grunnlag for behandling av data, behandler vi kun dataene dine på en slik måte så lenge vi har ditt samtykke til det Hvis du på et eller annet tidspunkt føler at du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dataene dine på en slik måte, vil vi ikke lenger gjøre det. Dette vil imidlertid ikke påvirke noen behandling av personopplysninger som vi gjennomførte med ditt samtykke før du fjernet ditt samtykke. Vennligst se Seksjon 8 i denne personvernerklæringen for mer informasjon om hvordan du kan fjerne samtykket ditt.

Samlet Data

Hvordan samler vi din data?

Formål for innsamling

Retslig grunnlag for behandling av data

Identifikasjonsdata - dette inkluderer fullt navn, valgfritt brukernavn, fødselsdato, kjønn

Forespurt ved registrering

(1) Kundidentifikasjon og opprettelse av unik kundeprofil

(2) Kundebekreftelse for Anti-Money Laundering ("AML") bruk

(3) Identifikasjon av kunde når kontakt er gjort

(1) Kontraktens ytelse

(2) Juridisk forpliktelse

(3) Kontraktens ytelse / Berettiget interesse

Kontaktinformasjon - dette inkluderer e-postadresse, hjemmeadresse, mobilnummer

Forespurt ved registrering

(1) Kundidentifikasjon og opprettelse av unik kundeprofil

(2) Kontakt kundene for støtteformål

(3) Formidling av markedsføringsmateriale

(1) Kontraktens ytelse

(2) Kontraktens ytelse

(3) Samtykke

Data som kreves for verifikasjonsformål - dette inkluderer identifikasjonsdokumenter, adressebevis og muligens finansieringskilde, rikdomskilde.

Må være lastet opp på spillerprofil etter forespørsel; kan bli forespurt enten via pop up på nettsiden eller via e-post.

(1) Verifisering av spillers identitet

(2) Kreves for at vi skal kunne følge AML-loven

(1) Juridisk forpliktelse

(2) Juridisk forpliktelse

Finansielle data - dette vil inkludere de økonomiske detaljene knyttet til dine innskudds- og uttaksmetoder etter eget valg, derfor bankinformasjon, kredittkortdetaljer eller alle relevante opplysninger knyttet til de valgte betalingsmetodene.

 

Samles ved innskudd eller uttak av midler til spillerkontoen. Kan også hentes der vi har spørsmål via e-post / chat / samtaler

 

(1) Kreves for å gi deg tjenesten (dvs. å sette inn penger til spillerkonto)

(2) Kreves for Know-Your-Customer ("KYC") kontroller (kilde til midler)

(3) Kreves for kontroll av nettkriminalitet

(4) For å sikre en closed-loop policy

(1) Kontraktens ytelse

(2) Juridisk forpliktelse

(3) Berettiget interesse

(4) Juridisk forpliktelse

Transaksjonsdata – dette inkluderer opplysninger om utbetalinger til og fra deg;

Automatisk generert når innskudd og uttak gjøres

(1) Kreves for å gi deg tjenesten

(2) Kreves for å overholde AML lov og spill lisens krav

(3) Nødvendig å spore aktiviteten din for sosiale ansvarstiltak

(1) Kontraktens ytelse

(2) Juridisk forpliktelse

(3) Juridisk forpliktelse / Berettiget interesse

Spilldata – dette inkluderer detaljer om spillene du spiller på vår nettside (det vil si din spillaktivitet)

Automatisk generert med spillaktivitet

(1) Kreves for å gi deg tjenesten

(2) Kreves for å overholde fjernspill-lov

(1) Kontraktens ytelse

(2) Juridisk forpliktelse

Data knyttet til din kommunikasjon med oss (via e-post, live chat, telefonsamtale)

E-post korrespondanse og live chat når kontakt blir gjort, telefonsamtaler kan registreres for registreringskrav

(1) Kreves for å gi deg tjenesten (for kundeforespørsler, kommunisere nødvendige problemer)

(1) Kontraktens ytelse

Profildata - Data relatert til spillvannene dine og dine preferanser

Automatisk generert ved spilling, eller ved bruk av informasjonskapsler for å logge preferanser

(1) Kan brukes i aggregert og anonymisert form for å forbedre tjenesten

(2) Kan brukes til å skape en mer personlig brukeropplevelse 

(3) Segmenteringsformål - segmenterer deg inn i forskjellige grupper avhengig av flere faktorer, for eksempel spillingen din. Dette er hovedsakelig slik at vi kan forbedre vårt produkt og vår service ved å forstå våre kunder bedre

(4) Segmentering for AML og samfunnsansvar

(5) Målrettet markedsføring

(1) Berettiget interesse – Data i anonymisert form er ikke personlige data

(2) Samtykke

(3) Berettiget interesse

(4) Berettiget interesse

(5) Samtykke

Tekniske data - dette kan inkludere din IP-adresse, innloggingsdata, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling og plassering, operativsystem og plattform.

Bruksdata - inneholder data knyttet til hvordan du bruker nettstedet vårt

Informasjonskapsler

(1) Stedsdata / IP brukes til å sikre at kunden ikke er fra et begrenset eller høyrisiko land

(2) Stedsdata / IP-adresse brukes også til å sikre at de ikke bruker proxy- eller VPN, samt for å sikre at de ikke misbruker bonuser eller svindel ved søknadssvindel 

(3) Alle andre data (inkludert plassering og IP) brukes til å forbedre nettstedets funksjonalitet, feilsøking av tekniske problemer, opprette flere produkter for ulike plattformer

(1) Kontraktens ytelse

(2) Berettiget interesse

(3) Berettiget interesse

Mine RTP-data – Kan inkludere hitfrekvensen, totalt antall spinn, total RTP på kontoen din, din egen RTP sammenlignet med spillets RTP, største seier på bestemte spill og innsats som er plassert for å oppnå det

Automatisk generert ved spilling

(1) Du kan nå se din egen faktiske RTP basert på din spill aktivitet - Dette er en funksjon av vår tjeneste for å gi deg vår spilltjeneste. Vi gjør dette for å forbedre gjennomsiktigheten med deg som spiller under forbrukerretts-loven.

(1) Juridisk forpliktelse / Berettiget interesse

Markedsførings- og kommunikasjonsdata – inkluderer dine preferanser knyttet til mottak av markedsføringsmeldinger fra oss og andre tredjeparter (for eksempel tilknyttede selskaper), samt dine kommunikasjonspreferanser.

 

(1) Egen markedsføring via ulike kommunikasjonskanaler

(2) Markedsføring gjennom tilknyttede selskaper

(1) Samtykke (granular - per kanal)

(2) Samtykke

Informasjonskapsler – vennligst se vår Cookie Policy for informasjon om hvordan og for hvilke formål vi samler inn dine informasjonskapsler. 

Du finner ytterligere informasjon nedenfor om hvordan vi kan behandle dine data og hvilke grunner vi har for å gjøre dette:

· Markedsføring – Vi gjør vårt beste for å sikre at du har størst mulig kontroll over hva slags markedsføringsmateriale du mottar fra oss eller fra andre tredjeparter på våre vegne. Du kan se og endre valgene dine knyttet til markedsføring i vårt Privacy Dashboard på din brukerkonto her. Hvis du føler at du vil ha mer kontroll over hva slags markedsføringsmateriell vi sender til deg, er du velkommen til å sende forslag til vår DPO på kontaktopplysningene som du finner ovenfor. Hvis du ønsker å tilbakekalle samtykket til visse behandlingsaktiviteter, kan det ta opptil 48 timer for oss å sikre at endringene ble implementert i våre systemer og hos våre markedsførings-partnere (og derfor kan du motta noen e-post eller informasjon fra oss innen de 48 timer er omme av denne grunn). Seksjon 8 forklarer nøyaktig hvordan du kan tilbakekalle samtykket ditt.

· AML og samfunnsansvar – Videoslots er forpliktet til å tilby deg et sikkert og trygt spillmiljø. Av denne grunn kan vi av og til måtte behandle visse personopplysninger knyttet til deg i en grad som overskrider de lovbestemte kravene, men dette gjøres for din egen trygghet. Vi har en legitim interesse for å gjøre dette da vi føler et ansvar for din online sikkerhet, men vi kan forsikre deg om at ingen av kontrollene vi utfører er unødvendige vis-avis dine rettigheter og friheter som registrert. Dine personopplysninger skal ikke behandles for andre formål enn den de ble samlet inn for; Hvis ytterligere behandling kreves, vil du bli informert om dette formålet og utstyrt med all nødvendig informasjon.

3. DELNING AV INFORMASJON

På grunn av arten av vår tjeneste, for å behandle dataene som forklart i avsnitt 2 i denne personvernserklæringen, må vi kanskje dele dine personopplysninger med en rekke betrodde tredjeparter. Disse tredjepartene inkluderer: 

(i) Spilleverandører – noen ganger vil våre spilleverandører kreve tilgang til spesifikke data (for eksempel brukernavn og IP-adresse) slik at de kan tilby oss de spillene du spiller på vår nettside;

(ii) Betalingsleverandører og tilknyttede tjenesteleverandører – på samme måte kan vi dele noen av dine personlige data med betalingsleverandørene du bruker på vår nettside; 

(iii) Markedsføringspartnere - der du gir oss ditt samtykke til å sende deg markedsføring og kampanjer, kan vi dele dine kontaktdetaljer (som e-postadresse eller postadresse) med våre markedsføringspartnere som tar seg av å sende ut alt vårt markedsføringsmateriale til deg;

(iv) Statlige eller regulerende myndigheter - Vi kan, om nødvendig eller autorisert ved lov, gi dine personopplysninger til politimyndigheter, statlige eller regulerende organisasjoner, domstoler eller andre offentlige myndigheter. Vi forsøker å varsle alle våre kunder om juridiske krav til deres personopplysninger, med mindre det er forbudt ved lov eller rettsordre eller når forespørselen er en nødsituasjon. Vi kan bestride slike krav når vi tror at forespørslene er uforholdsmessige, uklare eller mangler riktig myndighet, men vi lover ikke å utfordre alle krav;

(v) Klient kommunikasjon programvare – Vi bruker en tredjeparts programvare for å hjelpe oss med å kommunisere med deg. Denne programvaren gjør at vi kan sende deg e-post og chatte med deg på live chat når du har spørsmål; 

(vi) AML- og svindelbekreftelsesverktøy – Vi bruker tredjepartsprogramvare til å gjennomføre visse kontroller for AML og svindelbekreftelse som er nødvendig for å tilfredsstille våre juridiske forpliktelser i denne forbindelse.

Vi sørger alltid for at enhver tredjepart som har tilgang til dine personopplysninger er forpliktet til å respektere sikkerheten til disse, slik at behandling av personopplysninger alltid skjer på en lovlig måte og i samsvar med vår personvernserklæring og etiske retningslinjer. Vi tillater ikke tredjepartsleverandører å bruke dine personlige data til eget formål. Behandling av slike tredjeparter (også kjent som "Dataprosessorer") utføres kun for bestemte formål og i samsvar med våre instrukser som behandlingsansvarlig og på våre vegne. Slike tredjeparter kan kun bruke dine personopplysninger i den utstrekning vi selv har rett til. Videre strever vi i alle tilfeller for å sikre at vi ikke deler mer informasjon enn det som er nødvendig for at tjenesteleverandørene skal kunne utføre behandlingsaktivitetene i samsvar med våre instruksjoner.

4. OVERFØRINGER AV PERSONOPPLYSNINGER

Noen av tjenesteleverandørene som er omtalt i punkt 3 ovenfor, kan være basert i land som ikke inngår i EØS-området. Dette kan bety at dataene dine kan lagres på et sted utenfor EØS. Når overføringer av dine personopplysninger blir gjort til dataprosessorer utenfor EØS, sikrer vi alltid at dataene dine er beskyttet på samme måte som det er i EØS. For å sikre beskyttelse av dataene dine, implementerer vi minst en av følgende garantier: 

(i) Tilstrekkelighets-beslutning – Vi sikrer at vi overfører dine personopplysninger til land som gir et tilstrekkelig beskyttelsesnivå i henhold til EU-kommisjonen.

(ii) US / Swiss Privacy Shield - når dataprosessoren vi bruker er basert i USA eller Sveits, prøver vi å sikre at slike dataprosessorer godkjennes under Privacy Shield. Privacy Shield sikrer at dataprosessorer gir tilsvarende beskyttelse av personopplysninger som deles mellom EØS og USA eller Sveits;

(iii) Standardklausuler – hvor databehandleren ikke er basert i et land som har en tilstrekkelighets-beslutning eller ikke er en del av det Amerikanske / Sveitsiske Privacy Shield, som forklart i punkt (i) og (ii) ovenfor, kan vi bruke spesifikke kontrakter kjent som standardkontraktsklausuler som er kontrakter godkjent av EU-kommisjonen. Disse kontraktene sikrer også at personopplysningene får samme beskyttelse som i EØS.

5. AUTOMATISERT BESLUTNINGSTAKNING

Ved å etablere og gjennomføre vårt forretningsforhold, bruker vi vanligvis ikke fullautomatisert beslutningstaking. Hvis vi bruker denne prosedyren i individuelle tilfeller skal vi informere deg om dette separat, forutsatt at dette er et lovkrav.

6. DATASIKKERHETSTILTAK

Videoslots forsøker alltid å sikre at dataene dine er trygge, både i våre hender og i hendene til en tredjepart som vi kan utlevere dine data til. Internt har vi satt inn en rekke sikkerhetstiltak, både fra et teknisk aspekt og fra et organisatorisk aspekt, for å sikre at dataene dine ikke ved et uhell blir tapt, brukt, åpnet på en uautorisert måte, endret eller avslørt. Vi sørger også for at tilgang til dine personopplysninger bestemmes på en "need-to-know" basis, noe som betyr at bare de som har direkte behov for å få tilgang til dine personlige data, vil få tilgang til det. Videre er alle som har tilgang til dine personopplysninger, underlagt taushetsplikt.

Vi har også prosedyrer for å håndtere eventuelle mistenkte eller faktiske brudd på personopplysninger. Vi vil varsle deg som en berørt registrert og tilsynsmyndigheten som er berørt av slike brudd på data når loven tilsier at dette må gjøres og vi opprettholder en logg over slike brudd.

7. DATA OPPBEVARING

Videoslots skal bare beholde dine personlige opplysninger så lenge som nødvendig med tanke på de formål de ble samlet inn for. Slike formål kan omfatte tilfredstilling av eventuelle juridiske, regnskapsmessige eller rapport-krav.

Ved fastsettelse av oppbevaringsperiode som gjelder for din informasjon, tar vi hensyn til flere faktorer som for eksempel personopplysningens natur og følsomhet, mulige farer ved uautorisert bruk eller utlevering av slike data, formålene vi har ved å samle inn slike data, og gjeldende lover og / eller forskrifter som er pålagt oss. Vi har en plikt ovenfor AML-loven til å beholde dine personlige opplysninger i en periode på minst fem (5) år etter slutten av vårt forretningsforhold. Slutten på forretningsforbindelsen begynner å løpe på dagen da kontoen din hos oss er formelt stengt.

Ta gjerne kontakt med vår DPO via kontaktinformasjonen som er angitt ovenfor for mer informasjon om våre oppbevaringsperioder.

8. DINE RETTIGHETER

Databeskyttelsesloven gir deg, som registrer, visse rettigheter under visse omstendigheter. I henhold til loven har du rett til: 

(i) Be om tilgang til dine personopplysninger - Dette betyr at du har rett til å be om en gratis kopi av personopplysningene vi har om deg;

(ii) Be om korreksjon av dine personopplysninger – Dette betyr at dersom noen personlige opplysninger vi holder om deg er ufullstendige eller feil, har du rett til å få dette korrigert. Vær imidlertid oppmerksom på at vi kan trenge deg til å fremlegge bevis og dokumentasjon (for eksempel ID-dokumentasjonen eller bevis på adressen din) for å støtte forespørselen din.

(iii) Be om sletting av dine personlige data - Dette betyr at du kan be om sletting av dine personlige data der vi ikke lenger har en legitim grunn til å fortsette å behandle den eller beholde den. Vær oppmerksom på at denne rettigheten ikke er absolutt - noe som betyr at vi ikke er i stand til å tilfredsstille forespørselen din der vi er forpliktet til å beholde dataene, eller hvor vi har grunn til å oppbevare data slik at vi skal kunne forsvare oss i en juridisk situasjon;

(iv) Protestere mot behandlingen av dine personopplysninger hvor vi er avhengige av våre legitime interesser (eller tredjeparts) for å behandle dataene dine, og du føler at behandlingen av disse data foregår på en slik måte at det påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. I noen tilfeller kan vi imidlertid vise at vi har et overbevisende legitimt grunnlag for å behandle dataene dine som kan overstyre dine rettigheter og friheter. Du kan sende inn innvendinger til behandling av dine personopplysninger på grunnlag av ovennevnte legitime selskapsinteresser ved å kontakte vår DPO; 

(v) Be om begrensning av behandlingen av dine personlige data – Du kan be oss om å midlertidig suspendere behandlingen av dine personlige data i en av følgende scenarier: (a) hvor du vil at vi skal fastslå nøyaktigheten av dataene, (b) hvor bruken av dataene er ulovlig, men du ønsker ikke at vi skal slette den, (c) hvor du trenger oss til å beholde dataene dine selv når vi ikke lenger trenger det, slik at du kan etablere, utøve eller forsvare juridiske krav, eller (d) hvor du har protestert på bruken av dataene dine, men vi må verifisere om vi har overordnet legitimt grunnlag for å bruke disse;

(vi) Be om overføring av dine personlige data (dvs. dataportabilitet) – Dette betyr at du kan be oss om å overføre bestemte data vi behandler om deg til en tredjepart. Denne rett gjelder bare for data som er oppnådd via automatiserte midler som du i utgangspunktet ga samtykke til å bruke, eller hvor vi brukte dataene til å utføre våre forpliktelser i henhold til en kontrakt med deg. 

(vii) Trekke tilbake ditt samtykke når som helst der vi trenger ditt samtykke for å behandle data - ‘Opting out’ eller tilbakekalling av samtykket vil ikke påvirke lovligheten til behandlingen som vi har gjennomført frem til tidspunktet du trakk ditt samtykke tilbake. Tilbakekalling av samtykke betyr at du videre ikke ønsker at vi skal behandle dataene dine på en slik måte. Dette betyr at du ikke lenger samtykker til at vi gir deg bestemte tjenester (for eksempel markedsføring). Du kan trekke samtykket til enhver tid gjennom Privacy Dashboard, funnet på "Din konto" på nettstedet; 

(viii) Send en klage til en tilsynsmyndighet som forklart i avsnitt 1 (b) i denne personvernserklæringen.

For å utøve dine rettigheter som forklart ovenfor, må vi kanskje be om spesifikk informasjon om deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din. Dette er et sikkerhetsmål for å sikre at personen vi avslører dine personopplysninger til virkelig er deg.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å svare på alle legitime forespørsler innen en måneds tidsramme fra innsending av en forespørsel. Hvis forespørselen din er spesielt kompleks, eller hvis du har gjort flere forespørsler i en bestemt tidsperiode, kan det ta litt lengre tid. I så fall vil vi varsle deg om denne utvidelsen.

Engelske regler og vilkår vil alltid gå foran oversatte versjoner.

Policy Versjon Nr. 

Utstedelsesdato

1.0

22. Mai 2018

Sett inn
X