Battle of Slots

Videoslotsin Yksityisyyden suojaa koskevat ehdot

Videoslots kunnioittaa yksityisyyttäsi suunnattomasti ja on sitoutunut hallitsemaan henkilökohtaisia tietojasi läpinäkyvällä, reilulla ja laillisella tavalla. Nämä yksityisyyden suojaa koskevat ehdot (yhdessä Sääntöjen ja ehtojen ja Eväste-ehtojen kanssa) määrittelee perustan sille miten Videoslots kerää, säilyttää ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi kun käyt verkkosivuillamme, sekä antaa tietoa oikeuksistasi ja miten laki suojelee niitä (“Yksityisyyden suojaa koskevat ehdot”).

Nämä Yksityisyyden suojaa koskevat ehtomme käyttävät kerronnallista lähestymistapaa, mikä tarkoittaa sitä, että voit katsoa minkä tahansa alla olevan osan erikseen, jotta löydät haluamasi tiedot helpommin: 

1. Tietoa meistä

2. Sinun tietosi

3. Tietojen jakaminen

4. Henkilökohtaisten tietojen siirtäminen

5. Automatisoitu päätöksenteko

6. Tietosuojakäytännöt

7. Tietojen säilyttäminen

8. Sinun oikeutesi




1. TIETOA MEISTÄ

(a) Yksityisyyden ehtojen tarkoitus

Näiden Yksityisyyden suojaa koskevat ehtojen tarkoitus on helpottaa ymmärtämään miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, joita kertätään näiden verkkosivujen kautta, ja jotka sisältävät mitä tahansa tietoa, mitä annat meille rekisteröityessäsi ja käyttäessäsi online-kasinomme palveluja.  

Nämä verkkosivut on tarkoitettu yksinomaan yli 18-vuotiaitten henkilöitten käyttöön, emmekä tietoisesti kerää mitäan alaikäisiin liittyviä tietoja. Mikäli käy ilmi, että olemme keräänneet alaikäisiin liittyviä tietoja verkkosivustomme väärinkäytöksistä johtuen, teemme kaikkemme varmistaaksemme että tällaiset tiedot käsitellään lain mukaan. 

Mikäli Yksityisyyden suojaa koskevissa ehdoissamme on erikseen mainittu, isoin kirjaimin kirjoitetut ehdot ovat samat, jotka pätevät Säännöissämme ja ehdoissamme (Terms & Conditions).

Nämä Yksityisyyden suojaa koskevat ehdot tulee lukea yhdessä muiden yksityisyyttä koskevien ilmoitusten kanssa, joita saatamme aika ajoin sinulle lähettää. Nämä Yksityisyyden suojaa koskevat ehdot ovat täydennystä muihin vastaaviin ilmoituksiin, eikä tarkoitus ole, että nämä pätevät niiden sijaan. 

Lupaamme suojella henkilökohtaisia tietojasi ja kunnioittaa yksityisyyttäsi aina parhaita mahdollisia liiketoimintatapoja ja lakia noudattaen. Sinun velvollisuutesi on toimittaa meille oikeat henkilökohtaiset tietosi ja ilmoittaa meille kirjallisesti, mikäli tiedoissa tapahtuu muutoksia, jotta voimme pitää tietosi ajan tasalla. 

(b) Rekisterinpitäjä 

Videoslots Limited, jonka rekisteröity osoite on Europa Business Centre, Level 3-701, Dun Karm Street, Birkirkara, BKR 9034, Malta on rekisterinpitäjä ja sen vuoksi vastuussa henkilökohtaisista tiedoistasi (“yritys” or “me”, “meidän” näissä Yksityisyyden suojaa koskevissa ehdoissa).

Koska otamme yksityisyytesi vakavissamme olemme nimenneet tietosuojavastaavan (“DPO”), jonka tehtävänä on valvoa, että yhtiö noudaattaa sille asetettuja laillisia velvoitteita käsitellessäsi henkilökohtaisia tietojasi, ja joka on yhteyshenkilösi mikäli sinulla on kysymyksiä Yksityisyyden suojaa koskeviin ehtoihin liittyen. Mikäli sinulla on kysyttävää näistä ehdoista laillisten oikeuksiesi käyttöön liittyen, ole hyvä ja ota yhteyttä DPO:mme käyttäen alla olevia yhteystietoja:

Laillisen tahon koko nimi

Videoslots Limited (C49090)

Postiosoite

Europa Business Centre, Level 3-701, Dun Karm Street, Birkirkara, BKR 9034, Malta

Sähköpostiosoite

dpo@videoslots.com

Sinulla myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle (“IDPC”) milloin tahansa, joka on ylin valvova elin tietosuoja-asioissa Maltalla. Arvostaisimme kuitenkin, että ottaisit ensin yhteyttä meihin, jotta voisimme käsitellä asiasti ennen kuin otat yhteyttä IDPC:n. 

2. SINUN TIETOSI

(a) Mitä ovat sinun tietosi?

Tietosuoja-asetus (“GDPR”) määrittelee henkilökohtaiset tietosi seuraavasti:

"mikä tahansa luonnolliseen henkilöön (‘rekisteröity’) liittyvä tieto; tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on sellainen, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti erityisesti tietyn tunnisteen kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitietojen, online-tunnisteen tai yhden tai useamman tekijän perusteella, jotka liittyvät fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, henkiseen, taloudelliseen, kulttuuriseen tekijään, tai luonnollisen henkilön sosiaaliseen identiteettin".

Sinä, yrityksen asiakkaana olet ‘rekisteröity’ näissä Yksityisyyden suojaa koskevissa ehdoissa. Lyhyesti sanottuna, tämä tarkoittaa sitä, että mitkä tahansa sinua koskevat henkilökohtaiset tiedot rekisteröitynä on suojeltu lailla. Tämä ei kuitenkaan pidä sisällään tietoja, joissa rekisteröityyn liitetyt tunnisteet on poistettu (mikä tarkoittaa anonyymejä tietoja). 

(b) Tärkeät tiedot – mitä, miten ja miksi?

Saatamme kerätä, käyttää, tallentaa ja siiträä erilaisia henkilökohtaisia tietoja. Tässä osiossa selvennämme seuraavaa:

(i) minkälaista tietoa keräämme;

(ii) miten keräämme tiedot – saammeko tiedot suoraan sinulta? Saammeko sen muista lähteistä?;

(iii) mihin tarkoituksiin keräämme tietoa – miten ja miksi käytämme tätä tietoa?;

(iv) mitkä ovat lailliset perusteet tiedon käsittelylle  mahdollisia laillisia syitä on:

a. Lain tuomat velvoitteet - edellyttääkö laki tai säännökset meitä käsittelemään tätä tietoa? Tuleeko meidän käsitellä tätä tietoa täyttääksemme lain edellytykset?

b. Oikeutettu syy – tämä tarkoittaasitä, että käsittelemme tietojasi voidaksemme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Ennen kuin käytämme tietojasi varmistamme että arvioimme mahdollisen vaikutuksen, joka tällä voi olla oikeuksiisi. Sen takia emme käytä tätä mahdollisuutta silloin kun oikeutesi rekisteröitynä ohittaa oikeutetun syyn

c. Sopimuksen tekeminen – henkilökohtaisen tiedon käsittely on välttämätöntä, jotta voimme noudattaa sopimusta, jonka solmimme kanssasi ja jossa olet osallisena (esim. Säännöt ja ehdot)

d. Suostumus - Kun suostumusta käytetään tietojesi lailliseen käsittelyyn tarkoittaa se sitä, että käsittelemme tietojasi vain niin kauan kuin meillä on siihen sinun suostumuksesi. Mikäli missä tahansa vaiheessa et halua meidän enää käsittelevän tietojasi tällä tavalla, me emme jatka tietojen käsittelyä. Tämä ei kuitenkaan koske niiden henkilökohtaisten tietojen käsittelyä, joita saimme käsitellä ennen kuin poistit suostumuksesi. 

Kerätty tieto

Miten keräämme tietojasi?

Tiedonkeräämisen tarkoitus

Lailliset perusteet tietojen käsittelyyn

Tunnistetiedot – tämä pitää sisällään koko nimesi, valitsemasi käyttäjänimen, syntymäaikasi ja sukupuolesi

Pyydetään rekisteröinnin yhteydessä

(1) Asiakkaan tunnistaminen ja yksilöllisen asiakasprofiilin luominen

(2) Asiakkaan varmentaminen verification rahanpesun (“AML”) estämiseksi

(3) Asiakkaan tunnistaminen kun yhteys on muodostettu

(1) Sopimuksen tekeminen

(2) Lain tuoma velvoite

(3) Sopimuksen tekeminen / oikeutettu syy

Yhteystiedot – sisältää sähköpostiosoitteen, kotiosoitteen, matkapuhelinnumeron

Pyydetään rekisteröinnin yhteydessä

(1) Asiakkaan tunnistaminen ja yksilöllisen asiakasprofiilin luominen

(2) Yhteydenotto

(3) Markkinointimateriaalin jakaminen

(1) Sopimuksen tekeminen

(2)Sopimuken tekeminen

(3) Suostumus

Tiedot, joita tarvitaan henkilön varmennukseen – sisältää henkilötietodokumenttisi, osoitteenvahvistusdokumentin, ja mahdollisesti ilmoituksen varojen lähteestä. 

Tulee pyynnöstä ladata pelaajan profiiliin; pyyntö saatetaan esittää joko verkkosivun ponnahdusikkunassa tai sähköpostitse.

(1)Pelaajan henkilöllisyyden varmentaminen

(2) Edellytetään rahanpesua ehkkäisevän lain puitteissa 

(1) Lain tuoma velvoite

(2) Lain tuoma velvoite

Tiedot varallisuudesta – pitää sisällään tiedot valitsemistasi talletus- ja kotiutustavoistasi, eli pankkitietosi, luottokorttitiedo tai kaikki olennaiset tiedot liittyen valitsemiisi maksutapoihin.

Kerätään talletettaessa tai kotiutettaessa pelaajan tilille. Voidaan joissain tapauksissa kerätä myös sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.

(1) Edellytetään palvelujen tuottamiseen (esim. jotta voit tallettaa tilillesi)

(2) Edellytetään asiakkaan tunnistamista (Know-Your-Customre “KYC”) varten (selvitys varojen lähteestä)

(3) Edellytetään kyberrikollisuuden tarkastuksia varten 

(4) Varmistaa closed-loop menettelyn toimiminen

(1) Sopimuksen tekeminen

(2) Lain tuoma velvoite

(3) Oikeutettu syy

(4) Lain tuoma velvoite

Tilitapahtumatiedot – pitää sisälläään tiedot, jotka liittyvät tekemiisi ja sinulle tehtyihin maksuihin

Luodaan automaattisesti talletuksia ja kotiutuksia tehdessä

(1) Tarvitaan palvelujen tuottamiseen

(2) Tarvitaan rahanpesulain noudattamiseen ja pelilisenssiin liittyviin vaatimuksiin

(3) Tarvitaan toimintasi jäljittämiseen sosiaalista vastuullisuutta varten

(1) Sopimuksen tekeminen 

(2) Lain tuoma velvoite

(3) Lain tuoma velvoite / oikeutettu syy

Pelaamiseen liittyvät tiedot – sisältää pelaamisiesi pelien tietoihin sivustollamme

Luodaan automaattisesti pelatessa

(1) Tarvitaan palvelujen tuottamiseeen

(2) Tarvitaan kauko-pelaamista koskevan lain noudattamiseen

(1) Sopimuksen tekeminen

(2) Lain tuoma velvoite

Tiedot liittyen viestintään kanssamme (sähköpostitse, live chatissa, puhelimitse)

Sähköposti- ja live chat -historia yhteydenoton tapahtuessa, puhelut saatetaan nauhoittaa arkistointia varten

(1) Tarvitaan palvelujen tuottamiseen (asiakastiedusteluihin, tarpeellisten tietojen välittämiseen)

(1) Sopimuksen tekeminen

Profiilitiedot - Pelitottumuksiisi  ja -mieltymyksiisi liittyvät tiedot

Luodaan automaattisesti pelaamisen yhteydessä tai käytetään evästeitä mieltymysten krijaamiseen

(1) Saatetaan käyttää kokoamalla tietoja anonyymisti palvelujen parantamiseksi

(2) Saatetaan käyttää yksilöllisemmän käyttäjäkokemuksen luomiseksi

(3) Segmentointitarkoituksiin – jakamalla sinut eri ryhmiin riippuen useista tekijiöistä kuten pelihistoriastasi jne. Tämä on lähinnä meitä varten, jotta voimme parantaa tuotettamme ja palvelujamme ymmärtämällä asiakkaitamme paremmin

(4) Segmentointi AML ja sosiaalisen vastuullisuuden toimenpiteitä varten

(5) Kohdennettu markkinointi

(1) Oikeutettu syy – tiedot anonyymissä muodossa eivät ole henkilökohtaisia tietoja

(2) Suostumus

(3) Oikeutettu syy

(4) Oikeutettu syy

(5) Suostumus

Tekniset tiedot - tämä saattaa sisältää Internet-protokollan (IP) osoitteen, sisäänkirjautumistietosi, aikavyöhykkeen ja sijainnin, käyttöjärjestelmän ja alustan. 

Käyttäjätiedot – sisältää tiedot siitä miten käytät verkkosivujamme

Evästetiedot

(1) Sijaintitietoja / IP-osoitetta käytetään varmistamaan että asiakas ei kirjaudu rajoitetusta tai riskialttiista maasta 

(2) Sijaintitietoja / IP-osoitetta käytetään varmistamaan ettei proxy tai VPN ole käytössä bonusten väärinkäytösten ja petosten estämiseksi

(3) Kaikkia muita tietoja (mukaan lukien sijaintitiedot ja IP-osoite) käytetään verkkosivuston toiminnan parantamiseen, teknisten ongelmien kartoittamiseen, lisätuotteitten luomiseen eri alustoille

(1) Sopimuksen tekeminen

(2) Oikeutettu syy

(3) Oikeutettu syy

Minun RTP-tietoni – saattaa sisältää tiedot voittotiheydestä, pyöräytysten kokonaismäärästä, tilisi tavanomaisesta RTP:sta, RTP:si verrattuna pelin RTP:iin, suurin voitto tietyssä pelissä ja siihen käytetty panos. 

Luodaan automaattisesti pelatessa

(1) Voit nyt nähdä todellisen  pelaamiseesi liittyvän RTP:n - tämän toiminnon kautta välitämme sinulle tietoa pelaamisestasi. Teemme tämän parantaaksemme läpinäkyvyyttä kuluttajansuojalakia noudattaen.

(1) Lain tuoma velvoite / oikeutettu syy

Markkinointi ja viestintätiedot – sisältää mieltymyksesi markkinointimateriaalin vastaanottamiseen meiltä ja kolmansilta osapuolilta (kuten affiliaateilta), samoin kuin toiveesi viestinnän suhteen.  

 

(1) Oma markkinointi eri viestintäkanavien kautta 

(2) Markkinointi affiliaattien kautta

(1) Suostumus (per kanava)

(2) Suostumus

Evästetiedot – lue Evästekäytönnöstämme miten ja mihin tarkoituksiin keräämme evästeitä.

Alla voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme tietojasi seuraavista syistä:

· Markkinointi – teemme parhaamme pitääksemme huolen siitä, että on kontrollissasi minkälaista markkinointimateriaalia saat meltä tai kolmansilta osapuolilta meidän puolestamme. Voit nähdä ja muokata valintojasi Yksityisyyden hallintapaneelissa käyttäjätililläsi. Mikäli haluat lisää kontrollia sen suhteen mitä markkinointimateriaalia lähetämme sinulle, lähetäthän ehdotuksesi tietosuojavastaavalle (DPO) yllä mainittuun osoitteeseen. Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi tiettyjen toimintojen käsittelyyn, meillä saattaa mennä 48 tuntia varmistaaksemme, että muutokset on tallennettu järjestelmäämme ja tavoittaneet markkinointikumppanimme (ja sen takia saata saada joitain sähköposteja tai tietoa noiden 48 tunnin kuluessa). Osiossa 8 selitetään tarkalleen, miten voit peruuttaa suostumuksesi. 

· AML ja sosiaalinen vastuullisuus – Videoslots sitoutuu toimittamaan sinulle mahdollisimman turvallisimman peliympäristön. Tästä syystä saatamme käsitellä joitain sinuun liittyviä henkilökohtaisia tietoja, jotka ylittävät hieman lakisääteiset vaatimukset. Tämä on kuitenkin tehty oman turvallisuutesi ja mielenrauhan varmistamiseksi. Meillä on oikeutettu syy näin toimimiseen, koska tunnemme vastuuta verkkoturvallisuudestasi. Voimme kuitenkin vakuuttaa, ettei mikään suorittamistamme tarkastuksista aiheuta tarpeetonta haittaa oikeuksiesi ja vapauksiasi rekisteröitynä henkilönä.  

Henkilökohtaisia tietojasi ei käsitellä missään muussa tarkoituksessa, kuin mihin ne on kerätty; mikäli lisäkäsittelyä tarvitaan, sinulle kerrotaan siihen syy ja sinulle toimitetaan kaikki tarvittavat tiedot. 

3. TIETOJEN JAKAMINEN

Palveluittemme luonteen takia voidaksemme käsitellä tietojasi kuten näiden Yksityisyyden suojaa koskevien ehtojen 2 osiossa kerrotaan saatamme joutua jakamaan henkilökohtaisia tietojasi luotettavien kolmansien osapuolten kesken. Näitä kolmansia osapuolia ovat:

(i) Pelituottajat – joskus pelituottajamme saattavat pyytää pääsy tiettyihin tietoattribuutteihin (kuten esimerkiksi käyttäjätunnus ja IP-osoite) voidakseen toimittaa meille pelit, joita pelaat sivustollamme;

(ii) Maksupalvelujen tarjoajat ja vastaavat – vastaavasti saatamme jakaa joitain henkilökohtaisia tietojasi niiden maksupalvelujen tarjoajien kanssa, joita käytät sivustollamme maksujen tekemiseen ja saamiseen;

(iii) Markkinointikumppanit - kun annat meille suostumuksen lähettää sinulle markkinointimateriaalia ja kampanjamateriaalia, saatamme jakaa yhteystietosi (kuten sähköpostiosoitteen tai postiosoitteen) markkinointikumppaniemme kanssa, jotka vastaavat markkinointimateriaalin lähettämisestä sinulle;

(iv) Valtion tai sääntelyviranomaiset - Saatamme toimittaa henkilökohtaisia tietojasi lainvalvontavirastoille, tuomioistuimelle tai muille julkisille viranomaisille, mikäli se on tarpeellista tai lain puitteissa vaadittua. Pyrimme tiedottamaan kaikkia asiakkaitamme heidän henkilökohtaisiin tietoihinsa liittyvistä laillisista vaatimuksista, mikäli se ei ole laillisista syistä tai oikeuden pyynnöstä kiellettyä tai mikäli pyyntö on kiirellinen. Saatamme torjua ne pyynnöt, joiden uskomme olevan kohtuuttomia, epämääräisiä tai vailla asianmukaista valtuutusta, mutta emme voi luvata että jokainen pyyntö evätään;

(v) Asiakasviestintäohjelmisto – käytämme kolmannen osapuolen tuottamaa ohjelmistoa kun viestimme kanssasi. Tämä ohjelmisto mahdollistaa sähköpostien lähettämisen ja live chattailyn kanssasi aina kun sinulla on kysyttävää;

(vi) AML ja petoksen varmentamisvälineet – käytämme kolmannen osapuolen ohjelmistoa suorittaaksemme tiettyjä AML ja petoksen torjumistoimenpiteitä, joita edellytetään meiltä lain puitteissa. 

Varmistamme aina, että jokainen kolmas osapuoli, jolla on pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi pitää tietosi turvassa ja käsittelee niitä lain puitteissa kaikkina aikoina ja Yksityisyyden suojaa koskevia ehtojamme ja tiukkoja toimintasääntöjä noudattaen. Emme anna kenenkään kolmannen osapuolen käyttää henkilökohtaisia tietojasi omiin tarkoituksiinsa. Nämä kolmannet osapuolet (tunnetaan myös nimellä "tietojenkäsittelijät") käyttävät tietojasi yksinomaan tiettyä tarkoitusta varten meidän eli rekisterinpitäjän ohjeistuksen mukaisesti, ja kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilökohtaisia tietojasi vain siinä määrin mihin me olemme oikeutettuja niitä käyttämään. Pyrimme kaikissa tapauksissa varmistamaan, että emme jaa kuin välttämättömiä tietoja palveluntuottajille, jotta he voivat suorittaa ohjeittemme mukaiset toiminnot. 

4. HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN SIIRTÄMINEN

Jotkut yllä olevassa osiossa 3 mainituista palveluntuottajista saattavat toimia maissa, jotka eivät kuulu Euroopan talousalueeseen (“ETA”). Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että tietosi tallennetaan ETAn ulkopuolella olevalle alueelle. Aina kun henkilökohtaisia tietojasi siirretään ETA-alueen ulkopuolella toimiville tiedonkäsittelijöille varmistamme että tietosi on suojattu samalla tavalla kuin ETA-alueella. Varmistaaksemme tietojesi suojauksen, käytämme vähintään yhtä seuraavista suojauksista:

(i) Tietosuojan riittävyyttä koskeva päätös – varmistamme että siirrämme henkilökohtaisia tietojasi mihin, jotka huolehtivat tietojen riittävästä suojauksesta Euroopan komission edellytysten mukaisesti;

(ii) USAn / Sveitsin Privacy Shield - siinä tapauksessa, että tietojenkäsittelijät, joita käytämme ovat joko Yhdysvalloissa tai Sveitsissä, pyrimme varmistamaan että sellaiset tietojenkäsittelijät on hyväksytty Privacy Shield -järjestelyssä. Privacy Shield -järjestely varmistaa, että tietojenkäsittelijät huolehtivat samankaltaisesta henkilötietojen suojaamisesta, kun tietoja jaetaan ETA-maitten, Yhdysvaltojen ja Sveitsin välillä;

(iii) Perusehdot – kun tietojenkäsittelijä ei ole maassa jossa on tietosuojan riittävyyttä koskeva päätös tai ei ole osa USA/Sveitsin Privacy Shield -järjestelyä kuten selitetty yllä kohdissa (i) ja (ii), saatamme käyttää erityisiä sopimuksia, jotka tunnetaan nimellä sopimusten perusehdot. Nämä ovat sopimusmalleja, jotka ovat Euroopan komissionin hyväksymiä. Nämä sopimuksen varmistavat, että henkilökohtaisilla tiedoillasi on sama suoja kuin ETA-alueella.

5. AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO

Emme tavallisesti käytä automatisoitua päätöksentekoa liiketoimintasuhteidemme muodostamisessa ja ylläpitämisessä. Mikäli teemme näin yksittäistapauksissa, ilmoitamme sinulle erikseen mikäli laki tätä edellyttää.

6. TIETOJENTURVAAMISTOIMENPITEET

Videoslots pyrkii aina varmistamaan että tietosi on turvassa, sekä hallussamme olevat, että kolmansille osapuolille välitetyt tiedot. Sisäisesti meillä on käytössä useita eri turvallisuustoimenpiteitä sekä teknisestä että organisaation näkökulmasta varmistaaksemme, että tietosi eivät vahingossa häviä, ettei niitä käytetä luvattomasti, muuteta tai paljasteta. Varmistamme myös että henkilötietojasi käsitellä tarpeen mukaan, mikä tarkoittaa sitä, että vain ne henkilöt jotka tarvitsevat tietojasi, saavat niihin pääsyn. Lisäksi jokainen, joka käsittelee tietojasi on vaitiolovelvollinen. 

Meillä on käytössä toimenpiteitä epäiltyjen tai todellisten henkilötietorikkomusten varalta. Ilmoitamme sekä sinulle asianomaisena että asianomaiselle valvontaviranomaiselle kaikista tällaisista rikkomuksista aina kun laki sitä edellyttää ja pidämme kirjaa kaikista tällaisista rikkomuksista. 

7. TIEDON SÄILYTTÄMINEN

Videoslots säilyttää henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeellista siinä tarkoituksessa jossa tiedot kerättiin. Tällaisiin tarkoituksiin voi kuulua oikeudellisten, kirjanpito- ja raportointivaatimusten täyttäminen.

Otamme huomioon lukuisia tekijöitä, kun arvioimme oikeutettua ajanjaksoa tietojesi säilyttämiseen. Näihin tekijöihin kuuluu esimerkiksi henkilötietojen luonne ja arkaluontoisuus, kyseisten tietojen käyttöön liittyvät mahdollisen väärinkäytön riskit, tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus sekä tilanteeseen sovellettavat lait ja/tai sääntelyvaatimukset, joiden alaisina työskentelemme. Rahanpesua estävän lain (Anti-Money Laundering Law) puitteissa meidän tulee säilyttää henkilötietojasi vähintään viiden (5) vuoden ajan asiakassuhteesi päättymisestä lähtien. Asiakassuhteesi kanssamme päättyy sinä päivänä, kun pelitilisi virallisesti suljetaan. 

Ole hyvä ja ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme (DPO) yllä mainittujen yhteystietojen kautta, mikäli haluat lisätietoja tietojen säilyttämisen ajan suhteen.

8. SINUN OIKEUTESI

Tietosuoja-asetus antaa sinulle, rekisteröitynä, tiettyjä oikeuksia tietyissä olosuhteissa. Lain mukaan sinulla on oikeus:

(i) Saada pääsy henkilötietoihisi - tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus saada maksutta jäljennös henkilötiedoistasi, jotka meillä on hallussamme;

(ii) Pyytää oikaisemaan henkilötietojasi – tämä tarkoittaa, että mikäli hallussamme olevat henkilötietosi ovat virheellisiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus vaatia niiden oikaisua ja/tai täydentämistä. Muistathan, että saatat joutua toimittamaan meille todisteita ja asiakirjoja (kuten henkilötodistus tai osoitetodistus) tukemaan pyyntöäsi;

(iii) Pyytää poistamaan henkilötietosi - tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tietokannastamme, mikäli meillä ei ole enää pätevää syytä käsitellä tai säilyttää tietojasi. Otathan huomioon, että tämä oikeus ei ole aina voimassa – tarkoittaen sitä, että me emme voi poistaa tietoja, mikäli niiden säilytys on tarpeen lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, tai mikäli se on välttämätöntä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;

(iv) Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun tietojasi käsitellään meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi ja sinä koet, että tämä tietojesi käsittely vaikuttaa perustavanlaatuisiin oikeuksiisi ja vapauksiisi. Joissain tapauksissa voimme kuitenkin osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka voi syrjäyttää sinun oikeutesi ja vapautesi. Voit ilmoittaa vastustavasi henkilötietojesi käsittelyä yllä mainittujen yrityksen oikeutettujen etujen perusteella ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme;

(v) Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoitusta – Voit pyytää meitä väliaikaisesti keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn yhdessä seuraavista tapauksista: (a) haluat meidän tarkistavan tietojen paikkaansapitävyyden (b) jos tietojen käsittelymme on lainvastaista, mutta et halua meidän poistavan niitä (c) emme enää tarvitse tietojasi alkuperäiseen tarkoitukseen, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, tai (d) jos olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä, mutta meidän tulee todentaa onko meillä syrjäyttäviä oikeutettuja perusteita käsitellä niitä;

(vi) Pyytää henkilötietojesi siirtämistä – tämä tarkoittaa sitä, että voit pyytää meitä siirtämään tiettyjä käsittelemiämme henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle. Tämä oikeus koskee ainoastaan automaattisesti saatuja tietoja, joiden käsittelyyn olet alun perin antanut suostumuksesi, tai kun henkilötietojen käsittely perustuu sopimukseemme sinun kanssasi;

(vii) Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun käsittelyperusteena on sinun suostumuksesi - Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen sinä aikana, ennen kuin peruutit suostumuksesi. Suostumuksesi peruuttaminen tarkoittaa sitä, että siitä lähtien et enää anna meille suostumustasi käsittelemään henkilötietojasi sovitulla tavalla. Näin ollen et enää suostu vastaanottamaan meiltä tiettyjä palveluita (kuten markkinointia). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä Yksityisyyden hallintapaneeli kohdassa Profiili sivustollamme. 

(viii) Tehdä valitus valvontaviranomaiselle - kuten selitetty kohdassa 1 (b) tässä Yksityisyyden suojaa koskevissa ehdoissa.

Jotta voit käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi, saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja vahvistaaksemme henkilöllisyytesi. Tämä on turvallisuustoimenpide varmistaaksemme, että henkilö, jolle luovutamme henkilötietojasi, on todellakin sinä. 

Teemme kaikkemme vastataksemme kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden sisällä pyynnön toimittamisesta. Mikäli pyyntösi on erityisen vaativa, tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä tietyn ajan sisällä, vastauksessa voi kestää hieman kauemmin. Jos näin käy, ilmoitamme sinulle tästä viiveestä. 

Englanninkieliset Säännöt ja Ehdot pätevät aina käännettyjen versioiden sijaan. 

Ehdot Versio Nro

Julkaisupäivämäärä

1.0

22. toukokuuta 2018

Talleta
X